Geld terug garantie

Boek nu je vakantie met onze "Geld terug garantie"!

Wanneer u bij Villa Ardennen een vakantiewoning gaat huren dan loopt u geen enkel risico. Komt er een lockdown of komt België op code oranje of rood te staan door Corona waardoor u niet mag reizen, dan kunt u kosteloos omboeken en u krijgt bij een aantal vakantiewoningen zelfs uw geld terug. Welke deelnemende vakantiewoningen dit zijn kunt u zien aan de tekst "Geld terug garantie". Heeft u nog vragen hierover bekijk dan onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op. 

Villa Ardennen. Zoek in ons aanbod van luxe vakantiehuizen:
Zoek op kaart
Vind uw villa:
De aanbieder van luxe villa's
Ruim 20 jaar ervaring
Kwaliteit en service
Boek veilig en snel online

Andere bezoekers bekeken ook...

De mooiste en voordeligste vakantiehuizen vindt u bij Villa Ardennen

Villa Ardennen is één van de grootste websites die particuliere villa's aanbiedt en verhuurt in de Ardennen.

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in de Ardennen? WIlt u wel eens een weekend of week doorbrengen in een van de mooiste regio’s van Europa? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op villa-ardennen.nl. Wij hebben het ruimste aanbod aan luxe vakantiehuizen in de Ardennen voor u bij elkaar staan. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze huizen, zodat u een goede keuze kunt maken uit wat hier allemaal te vinden is. U kunt hier natuurlijk ook even contact over opnemen met ons als u meer vragen heeft.

Waarom Villa Ardennen?
  • Uitsluitend luxe vakantievilla's

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Persoonlijk advies op maat

  • 7 dagen per week bereikbaar

Ik houd u graag op de hoogte :-)

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief die niet meer dan 1x per maand wordt verstuurd. U ontvangt dan (last minute) aanbiedingen en andere leuke informatie over de Ardennen.