Over ons...

Villa-Ardennen is in 2001 opgericht met als doel het verhuren van luxe villa’s in de Belgische Ardennen. De vakantiehuizen moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die wij daaraan stellen en tevens dienen zij te beschikken over faciliteiten die een verblijf in de Ardennen extra aangenaam maken. Wij zijn permanent op zoek naar top vakantiehuizen die iets extra’s toevoegen aan de standaard uitrusting die je van een villa mag verwachten.

Inmiddels verhuren wij een zestigtal villa’s in deze categorie voor groepen van 6 tot 50 personen. Wij hebben intensief contact met de eigenaren om het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

René Vennix is inmiddels 9 jaar belast met de verhuur van onze villa’s en hij zet zich maximaal in om de huurders te adviseren zodat zij een keuze maken die past bij hun wensen en levensstijl. Welke faciliteiten, ligging van de villa, activiteiten in de omgeving en eventuele catering spelen daarbij een grote rol.

Ons relatief kleinschalige organisatie maakt het mogelijk om een persoonlijk contact op te bouwen met onze huurders. Velen komen elk jaar terug en ervaren het als prettig wanneer zij weer samen met René kunnen zoeken naar de juiste villa voor hun vakantie- of weekendverblijf.

Andere bezoekers bekeken ook...