Op zoek naar een mooi vakantiehuis in de Ardennen?

U staat op het punt om op vakantie te gaan en uw keuze is op de Ardennen gevallen? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben namelijk zeker wel een vakantiehuis in de Ardennen voor u klaar staan waarbij u er op kunt rekenen dat u hier een fantastische tijd gaat beleven. Alle huisjes die wij verhuren zijn tot in de puntjes verzorgd en staan garant voor een heerlijk ontspannen weekendje weg, of een lekker actieve week. We verhuren momenteel 87 huisjes, maar hier komen constant nieuwe villa’s bij in het aanbod.
 

De mooiste vakantiehuizen in de Ardennen

Een vakantiehuis huren in de Ardennen is iets wat wij u van harte aan kunnen bevelen als u op zoek bent naar een bijzondere vakantieplek. U heeft vast wel eens van de Ardennen gehoord, of bent er wel eens eerder geweest. Het is een uniek gebied dat op relatief korte afstand van ons eigen land ligt. Bij Villa-ardennen.nl kunt u rekenen op scherpe prijzen voor al onze huisjes, die wel van alle mogelijke gemakken zijn voorzien. U vindt onze huisjes in alle mogelijke gebieden in deze regio, plaatsen als Coo, Francorchamps en La Roche. Op onze website vindt u over elk huisje zeer uitgebreide informatie.
 

Een vakantiehuis huren in de Ardennen?

Wilt u een vakantiehuis huren in de Ardennen? Dan raden wij u aan om als eerste eens op onze website te komen kijken. We hebben een steeds groeiend aanbod aan de mooiste huisjes die hier te krijgen zijn. We hebben het hier over echte villa’s, die u alle ruimte bieden die u maar nodig heeft. Of u nu met het gezin wilt genieten van die luxe, of met een grote groep vrienden of collega’s, wij staan klaar om u aan het perfecte vakantiehuis in de Ardennen te helpen!
 

Wilt u even weg? Villa Ardennen biedt u de keuze uit {{villa_list.length}} luxe vakantiewoningen.

U bekijkt momenteel alle {{villa_list.length}} vakantiewoningen.

Uw huidige selectie van:

  • {{period_description}}
  • {{criteria.currentMinPersons}} - {{criteria.currentMaxPersons}} personen, {{criteria.currentMinRooms}} - {{criteria.currentMaxRooms}} slaapkamers, {{criteria.currentMinBathrooms}} - {{criteria.currentMaxBathrooms}} badkamers
  • {{attribute_description}}

bevat {{currentSelection.length}} vakantiewoningen.