Ardennen huisje

Bent u toe aan een ontspannen vakantie? Dan is een Ardennen huisje een fantastische keuze. Op Villa Ardennen vindt u de mooiste vakantiehuizen van particulieren vol luxe en ruimte midden in de natuur. Huur een huisje Ardennen met zwembad of sauna en beleef een ontspannen vakantie vol sportieve activiteiten, lekker eten en leuke culturele uitstapjes. Een huisje huren Ardennen via Villa Ardennen is erg eenvoudig. Gebruik de filters op de website en bekijk het ruime aanbod prachtige vakantiehuizen.

Het mooiste huisje in de Ardennen 

Op Villa Ardennen vindt u altijd een mooi Ardennen huisje. De villa’s staan midden in het bos en een deel van ons aanbod is voorzien van een zwembad of sauna. Kies bijvoorbeeld voor een huisje Ardennen met uitzicht op een rotsachtig gebied of huur een huisje aan het water als u een echte watersportliefhebber bent. De Ardennen is een gevariëerd natuurgebied en is een van de mooiste plekken van Europa. Wandel door het heuvelachtige landschap, beklim rotsen en verlaten ruïnes of ga een middag kanoën en picknicken bij een van de vele rivieren. Met de mooie vakantiehuisjes van Villa Ardennen is alles mogelijk! 

Waarom huisje huren Ardennen? 

Een Ardennen huisje is de perfecte keuze voor een ontspannen gezinsvakantie en leent zich ook uitstekend voor een romantische vakantie voor twee. Huur een huisje Ardennen met zwembad en groot grasveld, zodat de kinderen kunnen spelen of kies voor een gezellig vakantiehuis met open haard om de prachtige omgeving te ontdekken. Op Villa Ardennen vindt u vakantiehuizen in verschillende delen van de Ardennen. Bent u een echte kunstliefhebber? Verblijf dan dichter bij steden zoals het charmante Durbuy. Wilt u liever helemaal tot rust komen midden in de natuur, kies dan voor een huisje huren Ardennen op een van de meer afgelegen locaties. Op onze website vindt u veel informatie over de ligging en omgeving van onze villa’s, zodat u de beste keuze kunt maken voor een ontspannen vakantie. 

Bekijk hier welk vakantiehuisje bij u past

Andere bezoekers bekeken ook...