Last-minutes

Toch nog even lekker weg?

Alle aanbiedingen speciaal voor u op een rijtje gezet! Wij mogen tot wel 40% korting geven op verschillende prachtige villa's. Mocht u vragen hebben over 1 van deze villa's dan horen wij het graag.

 

Wilt u even weg? Bij Villa Ardennen heeft u de keuze uit 64 luxe vakantiewoningen. De vakantiewoningen bieden voldoende ruimte voor groepen van 7 tot 54 personen.

Uw huidige selectie, van -
personen, bevat  64 vakantiewoningen.

 

Villa Sy
14 personen, Sy

Top villa in bosrijke omgeving met Finse sauna, tuinjacuzzi, bioscoop en ontspanningsruimte met bar, poolbiljart en tafelvoetbalspel. In de tuin een jeu de boulesbaan. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa l´Estinal
14 personen, Erezée

De ruimte, het inpandige zwembad, de bioscoop/X360box studio, de Finse sauna en de ontspanningsruimte met bar zijn de belangrijkste eigenschappen van villa "l´Estinal".

Lees meer

Villa Beau Blanc
8 personen, Bomal

De villa "Beau Blanc" biedt naast een saunaruimte, een zonnebankkamer en een terras met jacuzzi. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa Givet
12 personen, Durbuy

Luxe villa op een landgoed van 4800 m² op loopafstand van Durbuy. De villa heeft een Finse sauna, tuinjacuzzi en verwarmd zwembad. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa op de Rotskam
12 personen, Durbuy

Zeer luxe villa, vrij gelegen in een natuurgebied op een landgoed van 10.000 m² met een prachtig uitzicht over de vallei. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Gratis internet (WiFi).

Lees meer